Singles meet singles

Kom je alleen naar de Roze Zaterdag en vind je het leuk om met andere “singles” de dag door te brengen? Kom dan naar de “SmS meeting points” op de aangegeven plekken en tijdstippen om daar kennis te maken met nieuwe mensen. Van daaruit kun je met de groep die zich verzameld heeft de dag verder invullen. Niks moet, alles mag. Er zijn meerdere verzamelmomenten op de dag, dus je kunt altijd weer samenkomen en nieuwe mensen kunnen zich bijvoegen. Deze activiteit wordt niet begeleid door medewerkers van Maastricht Colours You, dus je kunt er (met elkaar) geheel je eigen invulling aan geven. Wij zorgen via onze website en Facebook enkel voor de bekendmaking van deze activiteit en uiteraard waar de SmS meeting points zijn (en op welk tijdstip). Overigens mag de term ‘single’ hier ruim geïnterpreteerd worden. Het is niet ons doel om liefdesrelaties te creëren (al kan dat natuurlijk best gebeuren), maar wel om mensen die in hun eentje naar de Roze Zaterdag komen de gelegenheid te bieden deze geweldige dag in het mooie Maastricht met elkaar door te brengen. Vandaar dat we voor deze activiteit geen onderscheid maken tussen mannen, vrouwen, transgenders, homo, les(bi)sch, hetero, wel of geen single… iedereen is welkom. We hopen dat we hiermee veel mensen een plezier zullen doen en dat er veel nieuwe kennismakingen plaatsvinden!

SmS meeting points:

– 11.00 uur: Centraal Station Maastricht, buiten bij de hoofdingang (centrum zijde). Melden bij Annelies (een van de mensen die de programmaboekjes uitdeelt). Tip: van hieruit kan de Roze Viering gevolgd worden die om 11.30 uur start in Amrâth Grand Hotel de l’Empereur (tegenover Centraal Station), Stationsstraat 2

– 12.45 uur: Centraal Station Maastricht, buiten bij de hoofdingang (centrum zijde). Melden bij Annelies (een van de mensen die de programmaboekjes uitdeelt). Tip: van hieruit kan de Pride Walk gevolgd worden. De route van de Pride Walk vindt u in het programmaboekje.

– 15.00 uur: Bij de infotoren op de InfoPromenade (bij het horecapunt / terras). Let op: er zijn meerdere infotorens. Je moet dus de infotoren bij de Infopromenade hebben.

– 17.00 uur: Bij de infotoren op de InfoPromenade (bij het horecapunt / terras). Let op: er zijn meerdere infotorens. Je moet dus de infotoren bij de Infopromenade hebben.

Comments are closed