PrideWalk

Ook dit jaar wordt er een parade georganiseerd, in de vorm van een PrideWalk. Het wordt een tocht waarin we willen laten zien dat diversiteit een thema van alle tijden is. Het zal een kleurrijke Pridewalk worden, waarin de diverse deelnemers de kleuren van de regenboogvlag met zich mee zullen dragen.

De PrideWalk vindt plaats op zaterdag 20 juni 2015 van 13.00 – 14.00 uur in de binnenstad van Maastricht. We zullen opstellen en vertrekken in de buurt Wyck nabij het station, zodat iedereen de kans heeft om mee te lopen. Vervolgens zullen wij via de oude brug en het hoofdpodium naar de markt lopen. Hier zal de opening van Roze Zaterdag plaatsvinden en zullen de diverse activiteiten van start gaan.

In de PrideWalk kunnen zowel maatschappelijke als commerciële organisaties meelopen en wij vragen ook de overige bezoekers en kijkers, langs de route, om aan te sluiten als blijk van solidariteit. De PrideWalk zal voornamelijk bestaan uit wandelaars en er zal geen tot weinig rijdend materieel deelnemen.

De lijst met deelnemers bekijken. (volgt spoedig)

Let op: het item met de ballonnen is komen te vervallen. Het oplaten van zo’n grote hoeveelheid ballonnen is, hoewel erg kleurrijk, bij nader inzien te belastend voor het milieu en het dierenwelzijn dat we hiervan af zullen zien. Op het inschrijfformulier hoef je hier dan ook geen rekening mee te houden.

Download hier het inschrijfformulier PrideWalk

Comments are closed