LGBTalks

DATUM: VRIJDAG 19 JUNI 2015netwerkrozefnv-01
TIJDSTIP: 16.00 TOT 19.00 UUR
LOCATIE: BONBONNIÈRE, ACHTER DE COMEDIE 1, 6211 GZ MAASTRICHT
VOOR WIE: LEDEN VAN DE FNV EN ANDERE BELANGSTELLENDEN

Dit jaar is Maastricht Roze stad van Nederland. Dit betekent dat er allerlei activiteiten zijn waarbij lesbische vrouwen, gay-mannen, biseksuelen en transgenders (LGBT) aan de wereld laten zien dat zij trots zijn op wie zij zijn. Ook de FNV doet mee, want binnen de FNV is iedereen welkom en mag je zijn wie je bent! Op vrijdag 19 juni organiseert het Netwerk Roze FNV zijn jaarlijkse talkshow LGBTalks in de Bonbonnière in Maastricht.

Vanaf 16.00 is iedereen die belangstelling heeft welkom om te zien hoe Petra Broekhuijsen, de presentatrice, aftrapt, om daarna het woord te laten aan Mike Jackson (een van de grondleggers van Lesbians and Gays Support the Miners, een Engelse organisatie die tijdens de regering Thatcher steun verleende aan stakende mijnwerkers. Dat verhaal werd onlangs verfilmd en de film, Pride, heeft een Bafta gewonnen), aan Wensley Garden, gay en ex-profvoetballer en aan Willemijn da Campo, coördinator van het Transgender Steunpunt Limburg. Tot slot zal Leo Hartveld, dagelijks bestuurder bij de FNV, aansluiten. Al met al zal het wederom een spraakmakende talkshow worden, omlijst met live muziek van de ‘Steady Habits’, een drankje en een hapje waarin het voordeel van diversiteit op de arbeidsmarkt nadrukkelijk naar voren zal komen. De LGBTalks wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt door de studenten van de LGBT Student Community Maastricht.

LGBTalks is vrij toegankelijk, maar kom op tijd, want vol is vol. De inloop vanaf 16.00 uur. De talkshow start om 17.00 uur en eindigt rond 18.00 uur, waarna je vanzelfsprekend nog even gezellig kan blijven hangen.

OVER HET NETWERK ROZE FNV Het Netwerk Roze FNV behartigt de belangen van LGBT-leden en organiseert activiteiten om hun positie te versterken en een sociaal veilige werkklimaat te creëren, zowel binnen als buiten de FNV. Kijk voor meer informatie op www.netwerkrozefnv.nl of www.facebook.com/fnvroze. Wil je ook deel uitmaken van ons netwerk? Meld je dan aan met een e-mail naar info@netwerkrozefnv.nl. Ook je vragen over dit evenement kun je daar kwijt.

Comments are closed