Film ‘In The Grayscale’ in Lumiere

Wanneer: Dinsdag 16 juni 2015
Aanvang: 19u30
Waar: Lumiere

Een architekt in het bruisende Santiago de Chili hoopt zichzelf te vinden, maar stuit daarbij op een aantrekkelijke man die zijn leven danig in de war zal schoppen.

(en la gama de los grises)
Chili 2014, 98 min, Claudio Marcone
Spaans gesproken, Engels ondertiteld
Spanish with English subtitles

Bruno, een architect in Chili, heeft zo op het oog het perfecte leven: leuke familie, goeie baan. Maar een diep gevoel van ontevredenheid brengt hem tot een radicale stap: hij gaat weg bij zijn vrouw om even alleen te zijn en zichzelf te vinden. Als hij de kans krijgt om een iconisch gebouw in Santiago te gaan ontwerpen, is dat dan ook niet zozeer een opdracht maar een nieuwe kans.

Tijdens het ontwerp-proces werkt hij samen met de jonge, dynamische en opwindende Fer, die als geen ander weet van de geschiedenis en de huidige dynamiek van Santiago. Tussen de twee mannen ontstaat een intense en onverwachte affaire…

Changes and reconstruction are the main constants in the history of the city of Santiago, Chile. And they are also what will determine the future of Bruno, a happily married architect with a deep sense of unease, as he crosses paths with the charming, knowledgeable and highly captivating Fer.

Comments are closed