FAQ

Op deze site informeren we je op korte termijn over praktische info zoals reis & verblijf etc.

ROZE CAMPING
Tijdens de roze week komt er een speciale roze camping in het centrum van de stad. Natuurijk kun je nu al terecht bij de hotels en b&b’s in de stad om je reservering te maken. Voor meer informatie over de verblijfsmogelijkheden verwijzen wij je naar de website van de VVV www.vvvmaastricht.eu

VRIJWILLIGERS
Wil je ons helpen met de evenementen? Laat dan je gegevens achter via dit inschrijfformulier: Gebruik dit formulier om jezelf of je vereniging aan te melden als vrijwilliger!

INFOPROMENADE
Er komt een informatie markt waar instanties en bedrijven zich kunnen presenteren aan het publiek van Roze Zaterdag. We hebben gekozen voor een centrale plek bij het hoofdpodium. Meer info volgt spoedig op deze site. Mocht je je instantie of bedrijf willen presenteren stuur ons dan een mail met je gegevens zodat we je als eerste op de hoogte kunnen brengen als de inschrijving is geopend.

PRIDEWALK
Ook dit jaar organiseren wij een pridewalk door een deel van het centrum van Maastricht. Kijk in de rubriek ‘roze zaterdag’ voor meer informatie.

FEESTEN
Natuurlijk organiseren wij diverse feesten tijdens Roze Zaterdag. Ook in de week voor de zaterdag zullen er diverse feesten zijn. Binnenkort tref je hier een overzicht van de feesten aan.

KINDEROPVANG
Kijk hier voor meer info over kinderopvang tijdens de roze zaterdag.

SPONSORING
Natuurlijk zijn wij blij met elke bijdrage. Laat ons weten als je interesse hebt om te sponsoren. We kijken dan samen naar de mogelijkheden.

Comments are closed