Een ‘gekleurde’ schrijfsessie!

Ook ‘In de Rooden Leeuw’ Centrum voor ontmoeting en inspiratie opent haar deuren tijdens de roze zaterdag. In een prettige ambiance op loopafstand van Café Rosé, vindt er in onze gezellige huiskamer een schrijfsessie plaats.

leeuw met bloemenEr over praten wordt al veel gedaan, of juist niet? Jouw coming out, hoe was dit… Wil je er eens over schrijven? Authentiek… Zoals jij het hebt beleefd, maar wel met verbeeldingskracht. Drama met een snufje humor! Heb het lef en sta versteld van je eigen kunnen. Wie weet mondt dit uit in een gedicht of een ander artistiek schrijfsel. Wat let je… durf te schrijven!

Voor:
Iedereen die zijn/haar coming out op papier wil zetten. Ongeacht talent!

Wanneer:
20 juni roze zaterdag

Waar:
In de Rooden Leeuw
Boogaardenstraat 50
6211 SP Maastricht

Tijd:
van 11:30 uur tot 13:30 uur, inloop vanaf 11:00 uur

Kosten:
Een bijdrage van € 4,00 voor koffie of thee en een koekje

Door:
Trees van Elst*

Aanmelden is een aanrader. Maximaal 20 deelnemers, vol is vol.
Per e-mail centrum@roodenleeuw.nl of tcvanelst@home.nl tel: 043-3500625 (In de Rooden Leeuw) of 06-47939220 (Trees van Elst).

*Trees van elst is een enthousiaste vrijwilligster in de Rooden Leeuw, die op latere leeftijd zowel de liefde voor een vrouw als wel de liefde voor het schrijven ontdekte. Inmiddels samenwonend in het Maastrichtse en druk bezig met het samenstellen van haar eerste gedichtbundel: TREES!

Comments are closed