Contact

De stichting die Maastricht Colours You organiseerde is in het voorjaar van 2016 ontbonden. Terugkijkend op een prachtig evenement in 2015 zal als naslagwerk deze site nog een tijdje online blijven. Er zullen geen update’s meer worden uitgevoerd. Voor meer informatie over het evenement, of interesse in het organiseren van een Roze Zaterdag elders in Nederland? Neem dan contact op met COC Limburg.

Bogaardenstraat 43
6211 SN Maastricht
Tel. +31 (0)43 – 3218337
www.colours2015.eu

Het verhaal van Maastricht Colours You:

Onder het motto ‘we willen de Roze Zaterdag 2015, we kunnen hem organiseren en we zorgen er gewoon voor dat we hem krijgen’, is begin 2013 een initiatiefgroep gestart met een eerste opzet. Deze groep heeft heel snel een denktank gevormd waarin professionals zitting namen uit de culturele wereld, de wereld van het onderwijs, vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties, financiële deskundigen, een manager van een evenementenorganisatiebureau, vormgevers en andere professionals, die deskundige inbreng leveren als het gaat over een meerdaags gevarieerd programma als dat van Maastricht Colours You 2015.

Het kernteam bestond uit de volgende leden: John Huijnen, Rick Blezer, John Niessen, Guy Thewissen, Philippe Courbois, René Albers, Bart Cloosen, Harold Habets en Hans Oele.

MCY2015003

Comments are closed